click to enlarge

Peru per regio - Puno

TOURS IN PUNO REGION

click to enlargeSILLUSTANI RUINES

Deze tour vertrekt dagelijks om 14.15h en neemt een 3-tal uur in beslag. De Necropolis van Sillustani bevindt zich in het dirtrict van Atuncolla, op een hoogte van 3930 meter en 33 km van Puno. Sillustani is een schiereiland dat beschouwd wordt als een centrum van begraafplaatsen waar je heel wat graven (Chullpas) uit de Colla en Inca Cultuur kan bezichtigen.

click to enlarge

UROS (DRIJVENDE EILANDEN)

Deze tour vertrekt dagelijks om 9.15h en neemt een 3-tal uur in beslag. De drijvende eilanden liggen een 6 km verwijderd van de haven Lacustre (30 minuten per motoboot) en liggen op een hoogte van 3820 meter in het Titikakameer. Uros hebben een populatie van 600 inwoners. De Uros zijn een archipel van 40 verschillende eilanden. Ze zijn vervaardigd uit Totora (riet) door de inwoners zelf. Hetzelfde riet wordt gebruikt voor hun boten, brandstof en voedsel.

UROS EN TAQUILE

Deze tour vertrekt dagelijks om 7.00h en neemt een 9-tal uur in beslag. Taquile ligt 35 km van Puno (2,5 uur per motorboot). Op dit buitengewoon eiland vind je kwaliteitsvol handgemaakt textiel, vervaardigd door de inwoners van Taquile.

click to enlarge click to enlarge click to enlarge

click to enlargeUROS , AMANTANI (overnachting) EN TAQUILE

Deze tour vertrekt dagelijks om 8.00h en neemt een 2 dagen en 1 nacht in beslag. Amantani bevindt zich 38 km van Puno(3,5 uur per motorboot), 3950 meter boven het zeeniveau. Amantani heeft vergelijkbare gewoontes met Taquile, het is een mooi eiland met een ontvankelijke en warme bevoking. Haar grootste attractie is gebaseerd op de sociale, etnische en archeologische aspecten. Zeker het bezoeken waard zijn de ruïnes van de temple van Pachatata en Pachamama. Van hieruit heb je een prachtig zicht op het Titikakameer.

 

 

 

Voor meer informatie kan u ons contacteren op dit emailadres: toursperu@aitraveltours.com

click to enlarge click to enlarge click to enlarge


Café Arequipa

WhatsApp: +51 959391436
Phones:  +51 959391436 (good Spanish and English/intermediated Italian-Dutch)
Emergency:+51 959391438 (good Spanish/intermediated English)
Skype: aitraveltours@hotmail.com
E-Mail:  info@aitraveltours.com
A.I. Travel - Tours

Peru per region